Elkészítési idő: 1 óra.
A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A sertéshúst megmossuk, felszeleteljük, lisztbe forgatva, mindkét oldalát kevés olajon hirtelen pirosra sütjük. Zsiradékkal kikent tepsibe tesszük a burgonya felét, sózzuk (kevés olaj is mehet rá), és beborítjuk az elősütött hússal, fűszerezzük. A hagyma felét rátesszük (a hagymát nem árt előzőleg megpárolni, jobb ízű lesz az étel), fűszerezzük. Tejfölt keverünk kevés tejjel, sülthús olajjal, ráöntjük a hagymára. Következik a maradék burgonya, só, kevés olaj, és a maradék vöröshagyma rá. Kevés pirosaranykrémetkeverünk a tejfölbe, és rátesszük at étel tetejére, a végén sütőben megsütjük.