Elkészítési idő: 30 perc.
Krém:
A
kókuszreszeléket, a lágy margarint
és 10 dkg porcukrot simára keverjük,
amíg krémszerű nem lesz.
Tészta:
A
kekszet 10 dkg porcukorral, kakaóval
összekeverjük. Lazítjuk a
kompótlével, lekvárral és
rumaromával, miközben gyurmaszerű
állagúra gyúrjuk.
Összeállítás:
Két
részletben készítjük el. A
tésztából két
gombócot
készítünk és a
krémet is
elfelezzük. Gyúródeszkára
alufóliát teszünk, amelyre
kókuszreszeléket szórunk,
rátesszük az összegyúrt
tésztát, majd téglalap
alakúra gyúrjuk, minél
vékonyabbra. A sodrófát
közben
többször benedvesítjük, hogy ne
ragadjon
rá a tészte. Egyenletesen
rákenjük a
krémet, gondosan elsimítva. Feltekerük a
tésztát az alufólia
segítségével.
Kókuszreszelékbe
forgatjuk.