Turbó diéta

Kíváncsi vagy rá, mi a Turbó Diéta működésének titka? Most megtudhatod!

turbó diéta

A Turbó Diéta® egy német orvos által – magyar recept alapján – kifejlesztett módszer, melynek segítségével elérhető az egészséges súlycsökkenés, csökkenthetők a túlsúly okozta káros egészségügyi hatások: a magas vérnyomás, cukorbetegség, magas koleszterinszint.

Az újfajta táplálkozási rendszer lényege a jó minőségű, speciális fehérjék bevitele, mely elengedhetetlen az izomzat megtartásához, a szervezet megfelelő működéséhez, az anyagcsere-folyamatok problémamentes működéséhez.

A minőségi és mennyiségi fehérjebevitelnek köszönhetően a szervezet minden bevitt tápanyagot hasznosít, az alacsonyabb energia bevitel hatására a saját, elraktározott zsírtartalékaival pótolja a hiányzó napi energiát.

Már a két hetes kúra alatt a szervezetnek elég ideje van hozzászokni az újfajta táplálkozási rendszerhez, így a diéta végén, kis odafigyeléssel elkerülhető a jojó-effektus.

A speciális Turbó Diéta® fehérje turmixpor enzimmel:
  • Biztosítja Turbó-Diétázás során a szervezet számára a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérje és tápanyagbevitelt, a kúra során nem vonunk el proteint az izomzattól.
  • A vércukorszint nem ingadozik, az inzulinszint beáll, és agyunk nem fog rendszeres éhségriadóval zargatni bennünket!
  • Az alacsony energia bevitel ellenére minőségi fehérjéhez jut a szervezet, így a kéthetes kúra átprogramozza és optimalizálja a szervezet anyagcseréjét, és
  • komoly mennyiségű testzsír ég el naponta.
Mit tartalmaz a speciális Turbó Diéta® fehérje turmixpor?

Ideális összetételben tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat: fehérjéket, szénhidrátokat, zsírsavakat, rostot, 22 féle vitamint és ásványi anyagot.

Mivel szervezeted minden fontos tápanyagot megfelelő arányban megkap, ráadásul a fehérje kimondottan laktató, így nem fogsz valódi éhséget érezni, dinamikusan, jókedvvel fogyókúrázhatsz.

A Turbó Diéta® hatékonyságát orvosi tanulmányok is alátámasztják: elősegíti a szervezet természetes anyagcseréjének helyreállítását, és optimalizálását.

Hogyan kell a Turbó Diétával® fogyókúrázni?

A Turbó Diéta programok során az étkezések helyett kell a speciális turmixport fogyasztani. Mivel nem marad ki étkezés, és a szükséges tápanyagokat is tartalmazza a Turbó Diéta turmixital, így nem fogsz éhezni, nem alakulhat ki tápanyaghiány.

Határozd meg a célod, és válaszd ki a számodra megfelelő Turbó Diéta® programot!

A súlyfelesleged és az elszántságod függvényében te határozod meg, hogy melyik programot választod, azaz naponta hány étkezést váltasz ki egy turmix elfogyasztásával. Bármelyik programot is választod, már kb. 1 hét után centiben vagy kilóban lesz mérhető a változás, tapasztalható az eredmény, napról napra közelítesz az ideális testsúlyod felé.

A Turbó Diéta Központban ingyenes tanácsadásra várunk, ha a diétával vagy a számodra ideális program kiválasztásával kapcsolatban kérdés merül fel benned, esetleg tanácsra, bátorításra van szükséged. Ugyanígy érdeklődhetsz e-mailben, telefonon, vagy akár a weboldal fórumán keresztül.

Forrás: http://www.turbodieta.hu