Cikkek


írógép

Itt különböző írásokat olvashatsz a táplálkozásról.

 

 

 

 

 

Táplálkozási tények:

Ha megvizsgáljuk az emberi szervezet folyamatait, és sorrendet állítanánk fel hatékonyságukat illetően, akkor az alkalmazkodóképesség lenne a sorban az első. Nem nehéz ezt belátni, hiszen a törzsfejlődés során ennek köszönhetően maradt fenn az emberi faj. Az idők folyamán az egyik központi kérdést az éhínség elviselése jelentette. Ehhez testünk úgy alkalmazkodott, hogy kifejlesztett egy képességet a zsír elraktározására, amit ínséges időkben a szervezet működéséhez szükséges energiaforrásként felhasználhat biztosítva a túlélést…
Olvasd: “Táplálkozási tények”

Zsírégetés leegyszerűsítve:

Miért válik rögeszmévé a zsírégetés oly sok ember számára? Milyen titkok rejlenek a hosszútávon működő zsírégetésben? A zsírégetéslehet egyszerű. A zsírégetés lehet tartós, állandó. A zsírégetés lehet a mindennapi életed alapja! Egyetlen módja annak, hogy befejezettnek tekintsük a zsírégetés folyamatát, az egészséges, értelmes étkezés megszokása. Ja, gondolom ezt és ehhez hasonló szöveget mindenki hallott már. De az emberek, akik lejjebb szeretnék vinni a zsírszázalékukat sokszor eléggé szigorú diétát tartanak, olyat amely nélkülözi bármilyen zsír bevitelét. Az a meggyőződésük, hogy csakis ilyen módszerrel lehet eredményes a zsírégetés…
Olvasd: “Zsírégetés leegyszerűsítve”

Az elhízás és kezelése:

Amíg a nyugati országokban a lakosság koleszterinszintje, a vérnyomás átlaga, a dohányzók aránya és több mint 20 országban az infarktus gyakorisága csökkent, az elhízás és a vele kapcsolatos cukorbetegség előfordulása egyre gyakoribb. Az elhízás tehát a legnagyobb kihívást jelentő rizikófaktorrá vált, tavaly az USA-ban az elsőrendű rizikófaktorok közé sorolták, többek között azért is, mely igen gyakran kombinálódik magas vérnyomással, magas vérzsír és vércukor szinttel és ez a négyesfogat a legnagyobb infarktus kockázatot jelenti…
Olvasd: “Az elhízás és kezelése”